office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473
makedoniki_panidis_logo_web

MAKEDONIKI PANIDIS е гръцки производител, специализиращ в изработката на качествени алуминиеви компоненти за врати и прозорци. Иноватор в разработката на съвременни системи за парапети MAC System, подходящи за балкони, стълбища, огради, порти и други. Създадена през 1974г., компанията продължава да бъде лидер на пазара и индустрията в Гърция и Европа.

Водещо за MAKEDONIKI PANIDIS е създаването на продукти от най-висок клас и произвеждането на модерни прототипи на парапетни системи и компоненти. Залагайки на дългогодишен опит, експертно отношение и добре обучен персонал, производителят се стреми да осигури продукти с висока устойчивост, сигурност и съвместимост с всички стандарти.

Оборудвани с последно поколение машинни центрове и модерна анодизираща линия, компанията предоставя голямо разнообразие от модели и дизайн за всички алуминиеви системи (анодирани и прахово боядисани), дръжки, механизми и аксесоари.

Компанията залага на пълно модернизиран производствен процес, патентовани технологии, постоянни инвестиции в нови инсталации, оборудване и съвременни машини за електростатично боядисване. Използването на първокласни суровини, стриктният контрол на качество на продуктите и конкурентните цени зачисляват MAKEDONIKI PANIDIS към главните световни производители на алуминиеви компоненти за врати и прозорци, метални строителни материали, стелажи, щори и още.

Makedoniki-Panidis-handle