office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473

Профил

Корал 99 е водещ доставчик на компоненти за производство на AL и PVC дограма.

Ние сме официален партньор на Maco, Hoppe, Comunello, ARX, Vialock, Gealan, Etem, Altest, Stublina и Makedoniki Panidis. При нас може да намерите всичко необходимо за производството на AL и PVC дограма .

Предлагаме на клиентите решение независимо дали става въпрос за стандартна конфигурация на прозорец или сложна фасадна система. За да осигурим максимално кратки срокове за доставка поддържаме на склад богат асортимент от профили, обков, дръжки, брави, панти, автомати, уплътнения – пълен набор от аксесоари за AL и PVC дограма.

История

1999

Фирмата стартира със склад в София, като основна дейност на Корал 99 в първите години е внос и търговия с профили за AL и PVC дограма.

2010

Разширява се продуктовото портфолио и компанията започва да работи с европейски производители на аксесоари и компоненти за производство на дограма. В рамките на няколко години се установяват партньорски отношения със световно известни марки – Hoppe, Maco, Comunello. Профилите са основно от Etem и Altest.

По време на финансовата криза Корал 99 бележи скок в развитието си!

2012

Компанията се разширява и са отворени нови търговски обекти и складови бази в Петрич, Благоевград, Кюстендил, Велико Търново и Пловдив.

2017

Корал 99 разполага с над 10 декара складови площи и поддържа богати наличностти от AL и PVC профили, обков, дръжки и аксесоари. Компанията става официален представител на Gealan.

Фирмена култура и ценности


Селективни

Избираме за нашите клиенти продукти които отговарят на най-високите стандарти за качество и надеждност

Компетентни

Вещи в сферата, с отлични познания и професионални съвети

Експедитивни

Обработваме заявките и запитванията на нашите клиенти бързо и делово

Иновативни

Въвеждаме на пазара новаторски решения и продукти

Модерни

В крак сме с най-новите тенденции в дизайна и технологиите в бранша

Гъвкави

Търсим решенията които максимално да удовлетворят желанието на нашите клиенти