office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473
Maco

MACO е австрийска семейна компания, която повече от 70 години специализира в производството на обков и аксесоари за прозорци и врати. Продуктите са високо технологични и функционират безупречно и дълготрайно. Прозорците и вратите оборудвани с обков MACO се отличават с технологии, които осигуряват по-голяма безопасност, по-висока енергийна ефективност и по-плавна работа.

Продуктите на MACO са произведени 100% в заводите на фирмата в Австрия, с висока прецизност и отношение към детайла, така че да се гарантира най-високо качество. Към групата на МАСО принадлежат 3 австрийски производствени завода, един руски монтажен завод и 16 международни представителства. В над 40 страни по целия свят всяка година на милиони прозорци се монтират обкови с марка MACO и щампа „Made in Austria“.

MACO се числи към водещите световни производители на обков. Успехът се основава на последователната работа ориентирана към ценностите на компанията.

 • Качество

  Безупречно функциониране и дълготрайно износоустойчиво покритие характеризират обковите MACO. Интелигентен дизайн, съвременни производствени технологии, стриктни методи за изпитване и компетенти служители гарантират постоянно високо качество на продуктите.
 • Производствени технологии

  Компанията разработва собствени производствени технологии, като ги адаптира, така че да отговори на разнообразните изисквания на своите клиенти от различни региони на света.
 • Покритие на повърхностите

  Покритието на повърхностите, което да гарантира максимална защита от корозия, е една от основните технологии на компанията. По този начин се осигурява дълготрайно и качествено функциониране.
 • Устойчиво развитие

  Продуктите и производствените технологии отговарят на регулациите за консервиране на ресурсите и енергията, както и на стандартите за защита на околната среда.
 • Безопасност и Сигурност

  Повишената безопасност е ключова характеристика на обковите MACO.
 • Развойна дейност и иновации

  Компанията e лидер в разработването на иновативни решения, осигуряващи редица ползи за тези, които ползват врати и прозорци с обков MACO.
maco21
maco25