office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473
Logo HOPPE

Групата HOPPE разработва, произвежда и маркетира дръжки за врати и прозорци. Дръжките се произвеждат от алуминий, месинг, полиамид и неръждаема стомана.

От средата на 70-те години на миналия век, компанията се установява като пазарен лидер в своя сегмент в Европа. Към днешна дата големият пазарен дял, богата гама, иновативни продукти, високо качество и  производствени технологии правят HOPPE водещ световен производител на висококачествени дръжки за прозорци и врати.

Групата на HOPPE има 7 завода в Европа и Америка. Въпреки мащабите на бизнеса, компанията остава семейна и се управлява от второ поколение предприемачи с фамилията Хопе. Управлението не преследва краткосрочен финансов резултат, а се фокусира върху устойчивото развитие на бизнеса. Концетрирайки се само в разработването и производството на дръжки за врати и прозорци, стремежът на HOPPE е да се постигне най-високо ниво на специализация и компетентност в този продуктов сегмент.

Mарката се е превърнала в синоним на качество. Качество, което се усеща при всяко докосване до дръжките HOPPE. Качество, което се гарантира от най-високите стандарти при избора на материали, комбинирано с красив дизайн и перфектна фунцкионалност.