office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473

ЕТЕМ е една от водещите компании за екструдиране на алуминиеви профили. Основана е през 1971 г. в Гърция, като компания за проектиране и производство на архитектурни системи от алуминий. През 1999 г. Етем основава фабрика за екструдиране на алуминий в София, България. Годишният капацитет на двете фабрики надхвърля 40.000 т/год. Компанията се установява като пазарен лидер и един от най-големите производители в държавите от Югоизточна Европа.  Продуктите на Етем се предлагат в повече от 20 страни в Европа, Африка и Азия, в това число Германия, Франция, Испания, Великобритания, Украйна, Турция.

В резултат на дългогодишни инвестиции в производствени технологии и повишаване компетентността на персонала, Етем може да се похвали с екологично, модерно и иновативно производство. Освен традиционните профили за окачени фасади, врати и прозорци, Етем произвежда специални алуминиеви компоненти за автомобилната промишленост които се характеризират с висока точност на изработка.

Архитектурните системи на Етем са добре познати на Българският пазар. Много от моловете, жилищни, административни и офис сградите в България са построени със системните рашения на Етем.