office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473
Comunello logo

През 1965 Виторио Комунело основава компания за производство на компоненти за врати и прозорци. Фабриката веднага постига успех и репутация на компания, която произвежда иновативни продукти с безкомпромисно високо качество. През годините компанията се разраства и диферсифицира в няколко направления: компоненти и автоматика за плъзгащи врати и портали; сглобки за архитектурни системи от алуминий; автоматика за прозорци, капаци и щори. Водещо при проектирането и производството на компонентите във всички направления е произвеждането на продукт с ненадминато качество. Качество, което се постига в резултат на внимателен подбор на влаганите материали, проучване и разработване на компоненти с иновативен дизайн и инвестиции в производствения процес.

Автоматика за врати и прозорци

Осланяйки се на дългогодишния си опит в производството на компоненти за врати, прозорци и портали, Comunello разработва серия от електромеханични мотори и автомати. Серията автоматика на Comunello отговаря на същите високи критерии за качество и надеждност, и се характеризира с неподражаем италиански дизайн. Автоматите са подходящи за задвижване на прозорци, щори, капандури, оберлихт, завеси, куполи и др. Те са подходящи както за фамилни къщи и жилищни сгради, така и за обществени и търговски сгради, офиси, индустриални и производствени халета.

Сглобки за архитектурни системи от алуминий

За да се гарантира безпроблемното и плавно функциониране на врата или прозорец е необходимо влагането на първокачествени компоненти. Всички сглобки Comunello са изработени изключително прецизно и отговарят на най-високите стандарти за качество. Прецизната изработка прави монтажа изключително лесен и точен – без фуги и изкривявания. Сглобките са изработени от стомана или алуминий и са 100% произведени в Италия.

comunello 4
comunello 1
comunello 6