office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473

ARX е марка на Kovinoplastika – международна компания, базирана в Словения. Компанията има дългогодишен опит в производството на обков и аксесоари за прозорци и врати. Производството отговаря на най-високите стандарти за качество и залага на богатия опит и познания в сферата, както и на модерни производствени технологии.

Обков за прозорци и врати – серия ARX Spin

ARX Spin е висококачествен обков за прозорци от AL, PVC или дърво. За да се гарантира дълготрайна антикорозонния зашита и по този начин функционална изправност, обковите ARX са с висококачествено покритие степен 5 по EN1670. Технологията R-Cam осигурява отваряне и затваряне без усилия и гладка и плавна работа. Унифициран дизайн на заключващият механизъм позволява монтаж при различни размери и рамки прозорци. Намалено триене между движещите елементи подобравя работата на обкова и намалява изхабяването на покритията. Функция нощна вентилация, позволяваща циркулация на въздух при топло време и предпазваща от конденз на стъклото при температурни разлики. Прозорците и вратите с обков ARX са с висока степен на защита срещу влизане с взлом.

Обков за интериорни и входни врати – серия ARX Door

Бравите за врати от серията ARX предлагат решение за разнообразни изисквания за заключване и защита. Освен стандартното заключване с резе и език, бравите ARX предлагат допълнителни точки на заключване с технологиите R-cam и RS-cam. Богатата гама брави предлага решения за заключване на врати с едно и/или две крила. Освен високото ниво на сигурност, бравите ARX гарантират плътно затваряне на вратата, което намалява загубите на топлина и подобрява звукоизолацията.

arx_door_02
arx_door_01