office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473
stublina-logo

Stublina е производител на дръжки, панти, брави и различни аксесоари за алуминиеви и PVC прозорци и врати. Основана в Сърбия, компанията е създадена през 1993г., когато производствената програма включва основно ключове и ключалки. Точността на работата и качеството на решенията помогат на компанията да се разрастне още повече.

Обхватът на продуктите, които те разработват, е разширен значително и в момента включва производството на дръжки, брави, ключалки, панти и други компоненти за врати и прозорци. Всеки елемент е изработен с качествени материали, обещаващи висока степен на сигурност, комфорт, стил и устойчивост на различни външни и вътрешни условия.

Освен главното предприятие в Сопот, Stublina разполага с втори завод, състоящ се от бизнес и производствени помещения. Всички съоръжения са оборудвани с най-новите оперативни технологии и машини, които отговарят на възможно най-високите екологични стандарти и всички останали изисквания.

Следвайки всички тенденции и иновации и поддържайки високо качество, компанията успява да развива продукти, които са добре приети не само на местно ниво, но и на пазара в България. Продуктите се разпространяват и в Русия, Украйна, Беларус, Молдова и дори в Нигерия, както и в Алжир.

През април 2015 г., компанията печели златен медал на 18-ия Московски международен салон за изобретения и иновативни технологии и марки „Archimedes-2015“.

stublina_handle