office@koral99.com +359 2 931 37 34 | +359 882 999 473

Altest е българска компания производител на алуминиеви и PVC профили за врати, прозорци, окачени фасади, парапети, преградни стени и др. Фирмата е основана през 1992, като основната и дейност е била внос и търговия с профили за производство на дограма.

След като трупа опит в бранша, през 2005 година фирмата стартира производство на свои собствени PVC профили с марката KMG. Днес профилите KMG са добре познати на Българският пазар както и в редица Европейски държави. PVC профилите KMG се характеризират с оптимално съотношение цена-качество.

През 2010 г. фирма Altest прави следващата крачка в своето развитие като изгражда фабрика за производство на алуминиеви профили. Altest предлага алуминиеви системи за изграждане на окачени фасади, врати и прозорци, парапети и офисни преградни стени. Изградана е и линия за боядисване в различни цветове и имитация на дървена повърхност. Разработени са системите Altest серия Пони – достъпен профил с изчистен дизай; и Altest серия Ескимос – система с прекъснат термомост от полиамид който осигурява по-добра термоизолация и възможност за прилагане на всички видове отваряния.